انواع سرند و ماسه شور

کارخانه فرآوری مواد معدنی از دستگاه‌های مختلفی مانند انواع سنگ شکن، نوار نقاله، فیدر و … تشکیل شده که دو مورد از مهم‌ترین تجهیزات در تولیدی‌های شن و ماسه، سرند و ماسه شور است. سرند و ماسه شور بسته به عملکرد خود در دسته‌های مختلفی جای می‌گیرند که در این مقاله به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

ماسه شور و انواع آن

برای بالا رفتن کیفیت شن و ماسه تولیدی، از ماسه شور استفاده می‌کنند تا گرد و غبارهای موجود بر روی ذرات آن‌ها را گرفته و ناخالصی‌ها را جدا سازند. ماسه شور بسته به عملکرد خود به چهار نوع ماسه شور تک حلزونی، ماسه شور دو حلزونی، مخلوط شور و پاکتی دو محور تقسیم می‌شود.

  • ماسه شور حلزونی: ماسه شور حلزونی دارای یک حوضچه بزرگ است که مواد در کنار آب، به داخل آن ریخته می‌شوند. گرفتن گل و لای موجود در مواد ورودی، به وسیله پره‌های موجود بر روی حلزونی انجام می‌گیرد که با حرکت آب و مواد به سمت خروجی، این پره‌ها گرد و خاک را گرفته و آن‌ها را از دریچه مخصوص جدا می‌کند. ماسه شور حلزونی به دو دسته ماسه شور تک حلزونی و دو حلزونی تقسیم شده که نوع دو حلزونی آن، برای موادی با گل و لای زیاد استفاده می‌شود. در ماسه شور دو حلزونی، فرآیند پاک سازی مواد به وسیله پره‌های هر دو حلزون انجام می‌شود.
  • ماسه شور پاکتی دو محور: برای شست و شوی ماسه‌های بادی، از ماسه شور پاکتی دو محور بهره می‌برند و با ظرفیت 80 تنی در ساعت، کاربرد زیادی در کارخانجات بزرگ دارد. ماسه شور پاکتی دو محور دارای دو ورودی آب و سه خروجی بوده که ارتفاع زیاد این خروجی‌ها و حوضچه اصلی، سبب می‌شود که مواد نهایی آن کیفیت بسیار بالایی داشته باشد. معمولا در کارخانجاتی که کیفیت خروجی اهمیت زیادی دارد، ماسه شور پاکتی دو محور بهترین انتخاب است.
  • مخلوط شور: در شرایطی که میزان گل و لای موجود در ذرات شن و ماسه بسیار زیاد است، دستگاه مخلوط شور مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بیشتر بخوانید:  بهترین نژاد های سگ برای هر فردی

سرند و انواع آن

سرند یکی دیگر از دستگاه‌های کاربردی در کارخانجات است که وظیفه تفکیک سازی و دفع ناخالصی‌های موجود در مواد ورودی را بر عهده دارد. بسته به هدف خط تولید، تعداد طبقات سرند می‌تواند بین یک تا چهار طبقه و یا حتی بیشتر متغیر باشد. بالاترین طبقه، معمولا درشت ترین اندازه را داشته و با حرکت به سمت پایین اندازه ذرات کوچک و کوچک‌تر می‌شوند. سرندها از جنس فولاد تقویت شده ساخته می‌شود تا مقاومت بالایی در برابر شرایط محیطی داشته باشند. انواع سرندهای صنعتی عبارتند از:

  • سرند ارتعاشی: برای دانه بندی ذراتی بین 350 تا 500 میلی‌متر از سرند ارتعاشی استفاده می‌شود که این دستگاه طول عمر بالایی داشته و می‌تواند تا سالیان زیادی برای شما کار کند. تعویض توری در سرند ارتعاشی نسبتا ساده است و برای تعمیر آن نیاز به فرآیند پیچیده‌ای ندارید.
  • سرند شاتونی: یکی از سرندهای پر استفاده در تولیدی‌های کوچک و متوسط، سرند شاتونی بوده که عملکرد آن مشابه الک‌های قدیمی است. در سرند شاتونی تفکیک مواد با عمل رفت و برگشتی انجام گرفته و دارای بدنه‌ای مستحکم است.
  • سرند گریزلی: برای دانه بندی ذرات درشت، سرند گریزلی انتخابی مناسب خواهد بود. این دستگاه از فولاد ضد سایش ساخته شده و در برابر سایش مواد و قطعات مقاومت قابل توجهی از خود نشان می‌دهد.
بیشتر بخوانید:  Understanding Teeth Sensitivity: Causes, Symptoms, Treatments, and Prevention

دستگاه سرند بسته به خط تولیدی که در آن نصب می‌شود، در انواع سرند شن و ماسه، سرند حبوبات و سرند کاغذسازی جای می‌گیرد. دستگاه سرند مورد استفاده در کارخانه شن و ماسه، دارای قدرت و توان بیشتری نسبت به سایر مکان‌ها می‌باشد زیرا مواد و ناخالصی‌های موجود در مواد اولیه معدنی، بیشتر از سایر کارخانجات است. در تولید حبوبات مختلف با کمک سرند می‌توانند دانه‌های ریز با درشت را جدا کرده و بدین شکل محصولی یکدست تولید کنند؛ این کار به بالا رفتن کیفیت حبوبات تولیدی کمک می‌کند. در کارخانه کاغذ سازی سرند نصب می‌شود تا خمیر کاغذی را از چسب و نایلون جدا سازد.

بیشتر بخوانید:  اسم مستعار برای پروفایل دخترانه

اگر برای انتخاب و خرید انواع سرند، ماسه شور و دستگاه‌های خطوط تولید کارخانجات، نیاز به صحبت با مشاوران حرفه‌ای در این زمینه دارید، می‌توانید با شماره‌های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید تا راهنمایی‌های لازم توسط تیم متخصص و با تجربه نوین ماسه ساز خدمت شما ارائه شود.

مطلب پیشنهادی

معرفی بترین اسپری فیکس:

اسپری فیکس ها مرحله ی آخر میکاپ برای فیکس و سِت کردن محصولات آرایشی روی …