خوشمزه ترین ترشی هندی که آب دهان شما را آب می دهد
ترشی هندی به خاطر ادویه های فراوانش معروف است، ترشی هندی قرمز، ترشی فلفل هندی و ترشی انبه هندی از معروف ترین ترشی های هندی هستند. انواع ترشی هندی مزه های متفاوت و جالبی دارند زیرا تند و تند هستند و معمولا سریع آماده می شوند.
ترشی قرمز هندی
مواد لازم برای خارپشت قرمز هندی
گوجه فرنگی شسته، ورقه شده و خشک شده
پودر فلفل قرمز سریع
2 قاشق غذاخوری
خردل پودر شده
1 قاشق غذاخوری
پودر دانه شنبلیله
1 قاشق غذاخوری
پودر نمک دریا
1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد
150 میلی لیتر
1 قاشق غذاخوری (آن را از داروخانه یا ادویه فروشی تهیه کنید)
عصاره مهر هندی
¾ فنجان
طرز تهیه ترشی قرمز هندی
طرز تهیه ترشی قرمز هندی
برای تهیه عصاره فوک هندی فوک هندی را در آب داغ حل کرده و هسته آن را جدا کنید سپس محلول به دست آمده را از صافی رد کنید.
گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید.
عصاره گز، نمک و فلفل قرمز را به سرعت افزایش دهید.
مخلوط را هر از گاهی روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب گوجه فرنگی کاملا گرفته شود و رنگ آن تغییر کند.
وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد پودر خردل را اضافه کنید و بعد از 1 دقیقه حرارت را خاموش کنید و بعد از خنک شدن ترشی هندی را در لیوان تمیزی بریزید.
ترشی هندی سریع
مواد لازم ترشی سریع
هویج
گل كلم
کرفس
2 لیوان
رب گوجه فرنگی
4 گرم قاشق
سرکه
کافی
6 رقمی
نمک و زردچوبه
کافی
سبزی مرجانی معطر
1 فنجان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد خیار هندوانه
دستور پخت سریع ترشی هندی
تمام سبزیجات را ریز خرد کرده و با هم مخلوط کرده و در شیشه تمیزی بریزید.
سرکه را با رب گوجه فرنگی مخلوط کرده و مواد را پر کنید.
در شیشه را ببندید و بگذارید ترشی سریع خود به مدت 2 هفته در جای خنک بماند.
ترشی فلفل هندی
مواد لازم برای ترشی فلفل هندی
فلفل سبز سریع