طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای

tabrizscan

گوشت بوقلمون ترکیه ای, نحوه ی درست کردن گوشت بوقلمون

طرز پخت بوقلمون ترکیه ای

روش پخت گوشت بوقلمون ترکیه ای

گوشت بوقلمون از غذاهای خوشمزه ای میباشد که می توانید به روش های متفاوتی بپزید. این غذای ترکیه ای علاوه بر خوشمزگی سرشار از خاصیت میباشد.

طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای :

موادلازم برای تهیه گوشت بوقلمون ترکی :

 سینه ی بوقلمون چرخ کرده 1 رقم
 جو پرک  یک سوم فنجان
 شیر بدون چربی  یک چهارم فنجان
 تخم مرغ 1 رقم
 سس فلفل قرمز یک سوم فنجان
 پیاز کوچک، ریز خرد شده 1 رقم
 فلفل قرمز کوچک، ریز خرد شده 1 رقم
 سس وستر شایر  1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس گوجه به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان چاباتا حجیم شده ایتالیایی

 

طرز تهیه گوشت بوقلمون :

ابتدا جوها را پاک کنید و بشویید، سپس در یک کاسه کوچک جو دو سر و شیر را مخلوط کنید اجازه بدهید حدود 10 لحظه شیر جذب جو پرک ها شود.

جو دو سر جذب شده و پایان مواد را – به جز سس گوجه فرنگی – در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. و به خوبی مخلوط کنید و ورز بدهید.

یک قالب 9×13 را با اسپری روغن چرب کنید. مخلوط گوشت را به صورت نان در آورید و در قالب قرار بدهید آن را صاف کنید. روی آن را با برس سس گوجه فرنگی بزنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه گوشت آنچیلادا

فر را روی حرارت 350 درجه قرار بدهید و به مدت 50 لحظه بپزید. اجازه بدهید کاملا بپزد، مراقب باشید نسوزد. زیرا میزان حرارت فرها با هم گوناگون میباشد قطعا آن را چک کنید.

پس از پخت از قالب خارج کنید و برش بزنید. می توانید با نان یا برنج میل کنید.

پخت گوشت بوقلمون,درست کردن گوشت بوقلمون

طرز تهیه بوقلمون چرخ کرده

نکاتی برای تهیه ی بوقلمون چرخ شده :

می توانید سس بیشتری برای گوشت بوقلمون تهیه کنید و بعد از قرار دادن در قالب روی آن بریزید و اجازه بدهید کاملا بپزد.

 ادویه های اصل این غذا نمک و فلفل میباشد اما می توانید زردچوبه، پودر سیر، زعفران و … افزایش کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار

 

تبریز اسکن

انتهای مطلب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …