طرز تهیه سرکه برنج و خواص سرکه برنج

tabrizscan

خواص درمانی سرکه برنج, سرکه برنج چیست, آشنایی با سرکه برنج

طرز تهیه سرکه برنج

همه چیز درباره سرکه برنج

سرکه برنج طعم ملایم و نسبتا شیرینی دارد و یکی از طعم دهنده های اصلی غذاهای آسیایی و سالادهای کره ای هست.

سرکه برنج یکی از طعم دهنده های رایج غذاهای آسیایی به خصوص کره ای و ژاپنی هست که طعم خاص و منحصر به فردی دارد و در ایران در فروشگاه های لوکس به فروش میرسد.

سرکه برنج یکی از طعم دهنده های مخصوص برای غذاهایی مشابه سوشی ، اونیگیری ، سبزیجات و سالادهای کره ای هست.

اگر به آشپزی ملل و غذاهای کره ای علاقه دارید میتوانید سرکه برنج خانگی را را به سادگی و با مواد در معرض در منزل تهیه کنید.

مواد لازم سرکه برنج

 برنج سفید  1 پیمانه
شکر سفید سه چهارم پیمانه
آب 2 پیمانه
مایه خمیر به میزان لازم
سفیده تخم مرغ  در صورت متمایل‌شدن

فوائد سرکه برنج, فواید سرکه برنج, خواص سرکه برنج

سرکه برنج خانگی

طرز تهیه سرکه برنج

برنج را به خوبی شسته و حدود 6 ساعت در آب بگذارید خیس بخورد. به ازای هر پیمانه برنج دو مساوی آب افزایش کنید.

بیشتر بخوانید:  پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

بعد از 3 ساعت دانه های خیس خورده را با دست بفشارید تا خرد شود.

دوران خیس خوردن برنج که به اتمام رسید برنج را داخل یک پارچه پاک ریخته و فشار دهید تا پایان آب برنج خارج شود.

آبی که از برنج کشیده اید را به مدت یک شب کامل در یخچال بگذارید بماند.

به ازای هر پیمانه آب برنج ، سه چهارم پیمانه شکر سفید استفاده کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

 طرز تهیه سرکه برنج, سرکه برنج, فوائد سرکه برنج.

فواید سرکه برنج

آب برنج و شکر را به روش بن ماری حدود نیم ساعت بپزید سپس کناری بگذارید تا خنک شود.

آب برنج را داخل شیشه بریزید و به ازای هر 4 پیمانه آب برنج یک چهارم قاشق سوپخوری مخمر افزایش کنید و مخلوط نمایید تا حل شود.

در کاسه را بسته و در گوشه ای قرار دهید حدود یک هفته استراحت کند.

بیشتر بخوانید:  خواص و مضرات روغن ذرت، روغنی گیاهی

در طول هفته مایع آغاز به حباب زدن و جوش‌آمدن میکند که کم کم از بین میرود. در این مرحله باید شیشه سرکه را عوض کنید.

در شیشه جدید را بسته و لااقل 4 روز دیگر در دمای محیط بگذارید استراحت کند.

مایه آماده شده را که کاملا بوی سرکه گرفته  از صافی رد کنید و دوباره 15 لحظه به روش بن ماری حرارت دهید.

سرکه شما آماده هست. اگر میخواهید رنگ سرکه روشن باشد هنگام بن ماری کردن به ازای هر 20 پیمانه سرکه یک رقم سفید تخم مرغ در سرکه بیندازید تا ناخالصی هایش گرفته شده و روشن شود.

از سرکه برنج برای تهیه انواع سس های خانگی میتوانید استفاده کنید.

طرز تهیه سرکه برنج, سرکه برنج, فوائد سرکه برنج

خواص سرکه برنج

خواص سرکه برنج

طعم سرکه برنج شیرین و ملایم هست و بیشتر در غذاهای آسیایی شیرین و ترش استفاده میشود.

سرکه برنج که از تخمیر برنج بدست می آید میتواند سبب تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون ، پیشگیری از عفونت و سم زدایی بدن شود.

بیشتر بخوانید:  خواص ذرت؛ 8 خاصیت ویژه ذرت برای سلامتی

ترکیب سرکه برنج با روغن چای به عنوان مرطوب کننده پوست و کاهش التهاب ناشی از خورشید سوختگی کاربرد دارد.

سرکه برنج سرشار از اسیدهای آمینه هست که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش اثرات رادیکال های آزاد ضروری هستند.

سرکه برنج سبب کاهش کلسترول در عروق خونی شده و از بیماری هایی از قبیل تصلب شرائین و حملات قلبی و سکته مغزی پیشگیری میکند.

مواد پرکار در سرکه برنج از جمله اسید استیک موجود در سرکه برنج سبب کاهش التهاب روده میشود.

قرن هاست که از سرکه برنج در ژاپن به عنوان تونیک دارویی برای سم زدایی کبد استفاده میشود.

سرکه برنج متابولیسم را افزایش داده و به از بین بردن خستگی کمک میکند.

سرکه برنج به دلیل مقدار بالای آنتی اکسیدان ها ، خاصیت خلاف سرطانی دارد.

 

تبریز اسکن

انتهای مطلب

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

tabrizscan میوه پلانتین پلانتین چیست و اختلاف پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از …