طرز تهیه رول شام آسان

tabrizscan

طرز تهیه رول شام, روش های درست کردن رول شام, نحوه ی پخت رول شام

طرز تهیه ی رول شام

روش تهیه رول شام

این دستور غذایی آسان رول شام برای طول یک هفته مناسب میباشد، اما من آن را بیشتر برای تعطیلات آخر هفته می پزم. این نان ها بینهایت نرم و لطیف و خوشمزه هستند.

در این دستور العمل می توانید 12 رول درست کنید، اگر می خواهید میزان بیشتری تهیه کنید می توانید میزان آن را 2 یا 3 مساوی کنید.

طرز تهیه رول شام آسان:

مواد لازم برای تهیه ی رول شام:

آرد همه منظوره 2-2ونیم فنجان
شکر 1 قاشق غذاخوری
مخمر خشک سریع 2 چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب گرم 3 چهارم فنجان
کره خرد شده 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه رول شام :

در کاسه ی مخلوط کن، 1 فنجان آرد، شکر، مخمر، نمک و آب را مخلوط کنید.

2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و آن را به مخلوط افزایش کنید. همه را با هم خوب مخلوط کنید تا مخلوط تان یکدست شود.

نحوه ی پخت رول شام, طرز درست کردن رول شام, نحوه ی درست کردن رول شام

مراحل تهیه ی رول شام

مقدار بیشتری آرد را افزایش کنید تا خمیر خیلی چسبناک نباشد، اما همچنان حالت چسبندگی داشته باشد. در این مرحله باید تنها خمیر را از کناره های کاسه پاکیزه کنید.

یک کاسه را چرب کنید و خمیر را در کاسه قرار دهید. روی آن را بپوشانید تا بالا بیاید و حجم آن دو مساوی شود.

آموزش پخت نان در فر, پخت نان های حجیم, نحوه ی پخت رول شام

نحوه ی حاضرکردن توپ های خمیری

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پای مرنگ لیمو

وقتی اندازه ی آن دو مساوی شد، خمیر را از کاسه برداشته و به 12 بخت مساوی تقسیم کنید. خمیر را به صورت گلوله درآورید یا گرد کنید و در کاسه پای چرب شده قرار دهید – 9 رقم در اطراف کاسه و 3 رقم در وسط آن قرار بدهید. روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید رول ها بالا بیایند تا دوباره حجم آن ها دو مساوی شود. این مدت حدود نیم ساعت طول می کشد.

فر را از قبل روشن کنید و روی دمای 175 درجه قرار بدهید. سپس خمیرها را با همان کاسه پای داخل فر قرار بدهید. تا زمانی که روی آن ها کمی طلایی شوند، داخل فر بپزید.

به محض پختن آن را از فر بیرون بیاورید و 1 قاشق بقیه ی کره را روی نان ها بمالید.

روش پخت رول شام, طرز تهیه ی انوع رول شام, پخت نان های رولی

در پایان روی نان ها را کره ی آب کرده بمالید

نکاتی برای تهیه ی رول شام کامل :

 نیازی نیست از میکسر استفاده کنید! این کار کاملاً با دست قابل انجام میباشد. در واقع، خیلی خوب میباشد که بتوانید خمیر را احساس کنید تا آرد زیادی افزایش نکنید.

 مقدار استفاده از آرد گوناگون میباشد. از کم ابتدا کنید و آرد را به صورت کم کم افزایش کنید. خمیر شما نباید خیلی چسبناک باشد زیرا در این صورت نمی توانید آن را به صورت رول درآورید، اما خمیر باید همچنان چسبناک باشد.

بیشتر بخوانید:  انواع روشهای طرز تهیه ماهی شوریده

 می توانید به جای مخمر سریع از مخمر خشک پرکار استفاده کنید. من پیشنهاد می کنم قبل از ابتدا افزودن مواد اضافی، مخمر را برای چند لحظه در آب حل کنید تا پرکار شود.

 می توانید میزان رول های خمیر را بیشتر کنید و یا کمتر کنید، اگر میزان رول ها را بیشتر کردید، اندازه های آن کوچکتر می شود و اگر میزان آن ها کمتر بود مسلما سایز آن ها بزرگتر می شود. تنها چیزی که خیلی مهم میباشد این میباشد که اندازه ی رول ها یکی باشد.

 می توانید این میزان را 2 مساوی کنید و آن را در دو کاسه پای قرار بدهید.

نحوه ی درست کردن رول شام, مواد لازم برای تهیه ی رول شام, مراحل پخت رول شام

حجم داخل نان

چگونه رول های شام را فریز کنیم ؟

رول ها را می توان منجمد کرد! در اینجا 2 روش مختلف برای یخ زدن رول وجود دارد.

اولین راه این میباشد که رول ها را تا زمانی که رول ها را شکل ندادید، قبل از افزایش دوم در فریزر قرار بدهید. پس از شکل دادن رول ها، آنها را روی سینی با دوری 5 سانتیمتر قرار دهید، سپس ورق پخت را به فریزر منتقل کنید. پس از یخ زدن رول ها، آن را به یک کاسه مناسب فریزر منتقل کنید و تا یک ماه یخ بزنید. هنگامی که می خواهید از آن ها استفاده کنید، آن را از فریزر خارج کنید و درون کاسه پای خود قرار دهید. روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار بدهید تا ذوب شودد، سپس آنها را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا قبل از پخت حجم آن دو مساوی شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه قهوه مکزیکی

 روش دوم فریز کردن رول، این میباشد که آن را کاملا بپزید. بگذارید رول ها کاملاً خنک شوند، سپس استوار با فویل بپوشانید. قبل از سرو، آن را از فریزر خارج کرده و اجازه بدهید رول ها یک شب در دمای اتاق ذوب شوند. در صورت میل‌کردن می توانید آنها را قبل از سرو در فر (حدود 10-15 لحظه در کمترین دما در فر خود) گرم کنید.

بها غذایی برای 1 رول شام:

کالری: 121

شکر: 1 گرم

سدیم: 97 میلی گرم

چربی: 3 گرم

چربی اشباع شده: 2 گرم

چربی اشباع نشده: 1 گرم

چربی ترانس: 0 گرم

کربوهیدرات ها: 19 گرم

فیبر: 1 گرمپروتئین: 3 گرم

کلسترول: 8 میلی گرم

 

تبریز اسکن

انتهای مطلب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …