طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز

tabrizscan

طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز

mango1 banana1 cupcakes طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز

 

مواد لازم خرمای فنجانی با انبه و موز :

چیپس خرما   ۱ پیمانه
بیسکویت پتی بور  ۱۰ عدد 
 کره آب شده  ۲ قاشق سوپخوری
شیر  ۲-۳ قاشق سوپخوری 
انبه ۱/۲ عدد
شکلات ۵۰ گرم
گردو ۴ عدد
موز ۱/۲ عدد
کره برای آب کردن شکلات ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز :

تابه ای را روی حرارت بگذارید و چیپس خرما را یک دقیقه داخل آن تفت دهید تا کمی نرم شوند، سپس آن ها را داخل ظرفی بریزید و با گوشت کوب مقداری بکوبید (از گوشت کوب برقی استفاده نکنید).

بیشتر بخوانید:  گلچین عکس های عاشقانه دونفره رمانتیک 2017

 

بیسکویت ها را داخل غذاساز بریزید و صبر کنید تا خرد شوند. نیاز به پودر شدن کامل بیسکویت ها نیست. گردوها را با چاقو ریز خرد کنید و همراه با بیسکویت ها به خرما اضافه کنید. حالا باید کره آب شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در انتها شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر خرمای منسجمی داشته باشید.

 

داخل قالب های مافین، کپسول های کاغذی بگذارید. به اندازه یک گردوی درشت از مواد بردارید و کف و دیواره های کپسول را با آن بپوشانید؛ طوریکه با خمیر خرما، داخل کپسول کاغذی یک کاسه درست کرده باشید. حالا قالب ها را داخل یخچال قرار دهید تا فنجان های خرما خوب سفت شوند.

بیشتر بخوانید:  شال و روسری بهاری 1399 | بهترین مدل های شال و روسری 99 + راهنمای خرید

 

انبه و موز را پوست بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا خوب پوره شوند، سپس داخل فنجان های خرما را با انبه و موز پوره شده پُر کنید.

 

شکلات را با مقداری کره روی حرارت بخار آب، آب کنید. صبر کنید کمی خنک شود، سپس با قاشق مقداری از شکلات آب شده بردارید و به صورت نواری روی فنجان های خرما بریزید. فنجان ها را چند دقیقه داخل یخچال بگذارید تا شکلات ها سفت شوند، سپس سرو کنید.

 

برگرفته از سرآشپز پاپیون

 

نوشته طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

بیشتر بخوانید:  فال روز سه شنبه 27 آبان 1399

لینک منبع

انتهای مطلب

مطلب پیشنهادی

عکس نوشته های غمگین تسلیت

tabrizscan عکس نوشته تسلیت فوت اقوام عکس نوشته تسلیت مَرگ یا وفات یا درگذشت در …