طرز تهیه ترشی کلم سفید و قرمز به روش های متفاوت

tabrizscan

روش های تهیه انواع ترشی کلم, انواع ترشی با کلم

طرز تهیه ترشی کلم سفید با لبو

طرز تهیه ترشی کلم سفید و قرمز

همانطور که می دانید در غذاهای رستوران ها و مراسم های متفاوت از ترشی کلم در طعم های متفاوت دورچینی می شود. در ادامه با 3 روش پخت ترشی کلم آشنا می شوید.

طرز تهیه کلم ترشی با چغندر :

مواد لازم برای کلم ترشی با چغندر :

کلم 2 کیلوگرم
 هویج 2 رقم
 چغندر 1 رقم
 آب  1 لیتر
 شکر 50 گرم
 نمک  5 قاشق غذاخوری
 فلفل سیاه  5 تا 6 رقم
 سرکه سفید 150 گرم

طرز تهیه کلم ترشی با چغندر :

کلم برگ سفید را به صورت نوارهای باریک خرد کنید و بشویید و آبکشی کنید. هویج ها را بشویید و رنده درشت کنید. چغندرها را پوست بگیرید و بشویید و به قطعات ریز خرد کنید و یا رنده ی درشت کنید.

در صورت میل‌کردن 1-2 رقم سیر را ریز خرد کنید و یا رنده کنید. زمانی که آب کلم ها کشیده شد. شیشه ای پاکیزه و خشک را اتخاب کنید و داخل آن یک لایه کلم بریزید و بعد هویج رنده شده و چغندرها را به صورت لایه ای بریزید اگر میل‌کردن داشتید سیر را افزایش کنید. اگر ترشی سریع دوست دارید فلفل سریع هم افزایش کنید. سپس ترتیب لایه ها را ادامه بدهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای غوره

در قابلمه ای آب و سرکه و نمک و شکر و فلفل را افزایش کنید و چند جوش که خورد شعله را خاموش کنید و آن را روی مواد ترشی داخل شیشه بریزید. زمانی که خنک شد، درب آن را استوار ببندید و در جای خنک و تاریک قرار بدهید حدود 3-5 روز ترشی شما می رسد. پس از گذشت این دوران آن را در یخچال قرار بدهید.

 برای تهیه ی این ترشی می توانید از کلم قرمز و یا سفید استفاده کنید. در هر صورت به دلیل داشتن چغندر رنگ ترشی قرمز می شود.

طرز تهیه ی ترشی کلم آسان :

طرز تهیه ترشی کلم با چغندر,نکاتی برای تهیه ی ترشی کلم

درست کردن ترشی کلم قرمز

مواد لازم برای ترشی کلم آسان :

 کلم قرمز 500 گرم
 نمک نصف قاشق غذاخوری
 سرکه سفید به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی گل سیر

طرز تهیه ترشی کلم قرمز :

برای تهیه ی ترشی کلم می توانید آن را به صورت نوارهای باریک خرد کنید و بعد بشویید و یا آن را برگ برگ کنید، بشویید و بعد به صورت نواری خرد کنید.

اجازه بدهید آب کلم های شسته و خرد شده کاملا کشیده شود و بعد آن ها را داخل شیشه بریزید و روی آن نمک بپاشید، پس از آن روی آن سرکه بریزید تا حدی که روی کلم ها را سرکه بپوشاند. در آن را استوار ببندید و در جای خنک بیرون از یخچال قرار بدهید. پس از یک هفته ترشی شما رسیده هست و می توانید از آن استفاده کنید. بعد از یک هفته ترشی را در یخچال قرار بدهید تا دیرتر خراب شوند.

طرز تهیه ترشی کلم شیرین:

طرز تهیه ترشی کلم, نکاتی برای تهیه انواع ترشی کلم

روش درست کردن ترشی کلم شیرین

مواد لازم برای ترشی کلم شیرین :

 کلم کوچک 1 رقم
 شکر 2 قاشق غذاخوری
 نمک  1 قاشق غذاخوری
 سرکه سفید  به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی کلم شیرین :

برای درست کردن ترشی کلم شیرین، ابتدا کلم ها را به صورت لایه های نازک خرد کنید. و داخل کاسه آبی بریزید و سپس آن ها را آبکشی کنید. اجازه بدهید آب آن کاملا کشیده شود. کلم ها را داخل شیشه بریزید، روی آن نمک و شکر بریزید و پس از آن سرکه را روی آن بریزید تا کاملا پوشیده شوند. این میزان شکر سبب ملس شدن می شود اما اگر شیرین تر دوست دارید می توانید میزان بیشتری شکر بریزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خيارشور

در شیشه را استوار ببندید و چند روز در بیرون از یخچال نگهداری کنید تا برسد و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. این ترشی خیلی زود می رسد. اگر در جای گرم نگهداری کنید، کلم های شما بد رنگ می شوند.

ترشی را در جایی نگهداری کنید که از آمدن نور خورشید به آن پیشگیری شود.

 برای اینکه هوا داخل شیشه ی ترشی نشود و از ویران‌شدن آن پیشگیری شود، روی در آن پلاستیک قرار بدهید و در آن را ببندید.

 

تبریز اسکن

انتهای مطلب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

tabrizscan   درست کردن ترشی پوست پرتقال و پیاز روش تهیه ترشی پوست پرتقال احتمالا حیرت …