روش پخت مربا موز

tabrizscan

 طرز تهیه ی مربا موز, درست کردن مربا موز

طرزتهیه مربای موز

طرز تهیه مربا موز

مربای موز را می توانید در تمامی فصول سال تهیه کنید. مربا موز نسبت به دیگر مرباها ماندگاری کمتری دارد. و باید زودتر مصرف شود. بنابراین در اندازه های کم تهیه کنید.

موز داری مواد معدنی بسیاری بوده هست که طرفداران زیادی دارد. مربای موز یکی از مرباهای خوش عطر و طعم هست که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. استفاده از موز در وعده ی صبحانه ی کودکان می تواند مناسب باشد مخصوصا برای کودکانی که تمایلی به خوردن موز ندارند.

مربای موز:

مواد لازم برای تهیه ی مربای موز :

 موز 500 کیلوگرم
 لیموترش 1 رقم
 شکر 350 گرم
 آب نیم لیتر
 زعفران دمکرده در صورت متمایل‌شدن 1 قاشق غذاخوری
 پودر هل  نصف قاشق چایخوری
 گلاب 1 قاشق غذاخوری
 خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده  در صورت متمایل‌شدن به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پنیر مونتری جک

دستور پخت مربای موز :

شکر را با آب مخلوط کنید و اجازه بدهید بجوشد تا قوام بیاید. در این حین موزها را حلقه ای خرد کنید تمرکزفکر کنید حلقه های موز خیلی نازک و خیلی قطور نباشند.

آب لیموترش ها را بگیرید و صاف کنید سپس روی موزهای حلقه شده بریزید. سعی کنید پایان بخت های موز به آبلیمو آغشته شود.

آبلیمو برای پیشگیری از تیره شدن موزها هست. پس از اینکه شربت قوام آمد موزها را افزایش کنید و اجازه بدهید خیلی کم بجوشد حدود 2-3 لحظه اگر موزها نرم تر و رسیده تر بودند کمتر بجوشانید؛ یعنی به محض جوش‌آمدن شعله را خاموش کنید؛ اما اگر موزها سفت بودند می توانید به مدت 5 لحظه بجوشانید؛ موزها نباید له و نرم شوند. در پایان زعفران دمکرده و گلاب را افزایش کنید و خیلی با احتیاط هم بزنید و شعله ی زیر آن را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خمیر فوندانت

زمانی که مربای شما خنک شد خلال های پسته و بادام و گردو را افزایش کنید و اجازه بدهید مربا خوب سرد شود. سپس داخل کاسه دردار نظافت بریزید و در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید.

ماندگاری مربای موز مشابه دیگر مرباها نیست و باید زودتر مصرف شود.

مربا موز,پخت مربا موز

نحوه ی درست کردن مربا موز

نکاتی برای تهیه ی مربا موز :

موزهایتان را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند.

 استفاده از زعفران برای خوش رنگ شدن مربای موز می باشد اما طعم آن را از بین می برد؛ بهتر هست استفاده نشود.

بیشتر بخوانید:  روش های متفاوت برای تهیه ی شیرینی اشکی

 در صورت متمایل‌شدن می توانید چوب دارچین هم افزایش کنید و یا گلاب و هل را حذف کرده یا هر 3 مورد را با هم بریزید، این بستگی به ذائقه ی خودتان دارد.

 مربا را مشابه آش هم نزنید که موزها له شود و مربا آشکار زشتی پیدا کند. زیاد نیاز به هم زدن ندارد زیرا باید خیلی زود شعله ی زیر آن را خاموش کنید.

 سرعت نکنید و اجازه بدهید شیره مربا درست قوام بیاید.

 استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن می تواند از سیاه شدن موزها پیشگیری کند.

 موزها باید داخل شربت باشند که سیاه نشوند.

 

تبریز اسکن

انتهای مطلب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

tabrizscan   درست کردن ترشی پوست پرتقال و پیاز روش تهیه ترشی پوست پرتقال احتمالا حیرت …